Naar boven

HUB Footwear

Hub Footwear Het begon allemaal in 2004, toen voormalig tennis professional Huub van Boeckel besloot om zijn lot in eigen handen te nemen. Hij had een verlangen naar onafhankelijkheid en het kiezen van zijn eigen pad. Zijn oude tennisschoenen dienden als inspiratie voor een nieuwe sneakerlijn. Het comfort dat hij kende van zijn tennisschoenen, wilde hij terug zien en voelen in een sneaker die hij graag zelf wilde dragen. Het resultaat is een hoogwaardige kwaliteit sneaker die ontworpen is voor dagelijks gebruik, met het comfort van een tennisschoen.

HUB Footwear hect veel waarde aan de manier waarop de sneakers worden geproduceerd. Ze zijn van mening dat verantwoord ondernemen begint met het kennen van het product, van binnen naar buiten. HUB Footwear is opgericht met het doel om producten te produceren die zowel de planeet als de mensen die erop leven respecteren.

HUB sneakers

HUB Footwear heeft een indrukwekkende collectie boots en sneakers die perfect bij een urban lifestyle passen. De stijlvolle en comfortabele sneakers zijn ideaal voor dagelijks gebruik, terwijl de robuuste boots geschikt zijn voor alle weersomstandigheden en avonturen in de stad.

Wat HUB Footwear echt onderscheidt, is de aandacht voor detail en het gebruik van hoogwaardige materialen. Dit maakt hun schoenen niet alleen modieus, maar ook duurzaam en comfortabel. Of je nu op zoek bent naar trendy sneakers voor een casual look of robuuste boots voor wat ruigere avonturen, HUB heeft een breed scala aan opties om uit te kiezen.

Brossoisshoes online bestellen

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze prachtige schoenen? Neem dan snel een kijkje in onze webshop. Kom je de schoenen liever passen in een fysieke winkel? Kom dan gezellig bij ons langs. Wij helpen je graag bij het adviseren van de beste schoenen passend bij je wensen en behoeften. Naast Pikolinos hebben wij nog veel meer topmerken in het assortiment waardoor er voor iedereen wel een favoriet paar schoenen te vinden is.