Over ons

Brossois Shoes is een unieke schoenenwinkel in het centrum van Zandvoort 

Met onze persoonlijke aandacht en enthousiasme proberen wij anders te zijn dan de gemiddelde winkel. Een klein team met veel kennis over schoenen, pasvormen en de actuele mode. Tussen alle filiaalbedrijven zijn wij dan ook een welkome afwisseling in het straatbeeld. Alle schoenen in de collectie worden gekocht in binnen en buitenland, wij bezoeken hiervoor de toonaangevende beurzen op schoenen gebied. Hierbij maken wij een optimale mix tussen een aantal bekende populaire merken en artikelen die door ons worden geselecteerd door hun vernieuwende modellen, materialen en unieke uitstraling.

Met onze website brossoisshoes.nl brengen wij deze collectie ook bij u thuis. Door ons online verkoopkanaal hebben wij gemerkt dat steeds meer klanten onze schoenen, laarzen en stoere westernboots van Sendra weten te vinden en te waarderen.

brossoisshoes.nl heeft jonge, elegante en eigentijdse collecties waarbij wij ons onderscheiden ten opzichte van de winkelketens.

Wij voeren een uitgebreide damescollectie met merken als Sendra, Gabor, Hub, Mexx, Blowfish, Lazamani, Laura Vita, Cruyff, Maruti, Giulia, Panama Jack, PS Poelman, Reef, Skechers, , Toms, Verbenas, Woden, Warmbat en nog veel meer.

Voor de heren hebben wij natuurlijk, PME Legend, Sun 68, Jenszen, Bugatti, Bullboxer, Cruyff, Hey Dude, Hub, Panama Jack, Lacoste, Skechers, Toms, Warmbat Australia en diverse merken gekocht in Italië van goede kwaliteit.

Contact