Naar boven

Ilse Jacobsen

Ilse Jacobsen Ben je op zoek naar tijdloze schoenen met een combinatie van mode en functionaliteit? Dan ben je bij Ilse Jacobsen helemaal aan het juiste adres. De collecties zijn geïnspireerd door de relaxte atmosfeer, witte zandstranden en uitgestrekte duinen van het Deense Hornbaek, haar geboorteplaats. 

De collectie van Ilse Jacobsen is dus een weerspiegeling van de Scandinavische levensstijl en rustgevende natuur die daar te vinden is. De oprichtster deed niets liever dan eropuit gaan om één te worden met de natuur en hier haar rust te vinden.

Ilse Jacobsen schoenen

Ilse Jacobsen begrijpt als geen ander dat mode niet ten koste mag gaan van het comfort. De collecties bieden daarom een perfecte balans tussen stijl en functionaliteit. Je ziet er daarom niet alleen geweldig uit met deze prachtige schoenen maar je voelt je ook nog eens goed.

Iedere schoen wordt vervaardigd met oog voor detail en de beste materialen en vakmanschap. Hierdoor mag je ook hoogwaardige kwaliteit verwachten van het merk. In de collectie vind je voornamelijk slippers en schoenen. Twee keer per jaar komt er een prachtige nieuwe collectie uit met nieuwe en eigentijdse stijlen die zowel passen bij een leven in de stad als in de natuur.

Ilse Jacobsen slippers

Stap in het dagelijks leven met vertrouwen en gemak, dankzij de schoenen van Ilse Jacobsen. De schoenen zijn heel veelzijdig waardoor ze ook geschikt zijn voor verschillende gelegenheden. Door de combinatie van hoogwaardige kwaliteit en een veelzijdig design kun je optimaal genieten van je schoenen en er jarenlang mee doen.

Ben je ook zo nieuwsgierig geworden naar deze prachtige schoenen? Neem dan snel een kijkje in onze webshop.Wij streven ernaar om je bestelling binnen 48 uur te verzenden.

Kom je liever passen in een fysieke winkel? Dat kan uiteraard ook. Je bent bij ons van harte welkom.