Naar boven

Toms

TOMS is een erg genereus merk. Wanneer je TOMS schoenen koopt, draag je indirect bij aan een goed doel. Voor elk verkocht paar schenkt TOMS een paar schoenen aan kinderen in moeilijke omstandigheden. Als gevolg hiervan combineert TOMS stijl met een toewijding aan het verbeteren van de wereld, stap voor stap. Ontdek de TOMS schoenen collectie bij Brossoisshoes en draag bij aan positieve verandering.

Toms schoenen

De schoenen van Toms staan erom bekend dat ze een eenvoudig en comfortabel ontwerp hebben. Ze hebben een erg breed scala aan stijlen, van klassieke instappers tot espadrilles, sneakers en sandalen. De schoenen worden gemaakt met veel aandacht voor duurzaamheid. De materialen en productieprocessen die ze gebruiken zijn milieuvriendelijk om zo een positieve impact te hebben op de planeet. Als je dus Toms schoenen draagt, geniet je niet alleen van het comfort en de stijl. Je draagt ook bij aan verschillende gemeenschappen in nood en de planeet. 

De heren schoenen van Toms vallen over het algemeen iets ruimer. Houd hier dus rekening mee als je ze bijvoorbeeld online besteld en dus niet eerst in de winkel past. Je kunt dan het beste een halve maat kleiner bestellen dan je normaal hebt. 

Bij de damesschoenen van Toms vallen de maten normaal. Hierbij hoef je niet op te letten om een halve maat groter te nemen bij het bestellen. 

Brossoisshoes online bestellen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de prachtige schoenen van Toms? Neem dan snel een kijkje in onze webshop. Kom je de schoenen liever passen in een fysieke winkel? Kom dan gezellig bij ons langs. Wij helpen je graag bij het adviseren van de beste schoenen passend bij je wensen en behoeften. Naast Toms hebben wij nog veel meer topmerken in het assortiment waardoor er voor iedereen wel een favoriet paar schoenen te vinden is.