Naar boven

Woden

Woden is een Deens schoenenmerk, opgericht in 2013 door de ervaren schoenmaker Carsten Holm. Het Scandinavische design is de grote inspiratiebron voor het merk, waarbij functionaliteit, kwaliteit en ingetogenheid centraal staan.

De Woden dames sneakers zijn de perfecte belichaming van dit design. Ze zijn niet alleen comfortabel en tijdloos, maar ook nog eens stijlvol. De sneakers zijn gemaakt van hoge kwaliteit materialen zoals leer, suède en canvas. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints, zodat er voor ieder wat wils is.

Woden sneakers

Woden sneakers hebben niet alleen een stijlvol ontwerp, maar ook een extra pluspunt. Het bedrijf hanteert een filosofie van vermindering, hergebruik en recycling. De meeste Woden sneakers zijn gemaakt van speciaal leer dat wordt gemaakt van vissenhuid, een duurzame keuze. Bovendien vermijdt Woden het gebruik van synthetische materialen en gebruiken ze minimaal 10% gerecycled rubber bij de productie van zolen. De productie van de meeste Woden sneakers vindt plaats in Vietnam, waar medewerkers onder goede arbeidsomstandigheden werken en een eerlijk loon wordt betaald. Als je net als Woden duurzaamheid en rechtvaardigheid hoog in het vaandel hebt staan, dan is er geen betere keuze dan deze sympathieke schoenen voor jou.
 

Brossoisshoes online bestellen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de schoenen van Woden? Neem dan snel een kijkje in onze webshop. Kom je de schoenen liever passen in een fysieke winkel? Kom dan gezellig bij ons langs. Wij helpen je graag bij het adviseren van de beste schoenen passend bij je wensen en behoeften. Naast Woden hebben we nog veel meer topmerken in het assortiment waardoor er voor iedereen wel een favoriet paar schoenen te vinden is, zowel voor dames als heren. Neem dus snel een kijkje online of bij ons in de winkel!